NE OKREĆU MU LEĐA! Novak na turniru u Dubaiju nosi logo poznatog brenda!
Foto: Profimedia

Šta će učiniti ostali?

NE OKREĆU MU LEĐA! Novak na turniru u Dubaiju nosi logo poznatog brenda!

Iz Pežoa ističu da su ponosni na Đokovića jer je odlučio da progovori o svom iskustvu

Objavljeno: 11:32h

Prošlo je više od mesec dana kako je Novak Đoković deportovan iz Australije.

Konačno je srpski teniser odlučio da progovori i za srpske medije o svom iskustvu, a iako je postojao bojazan da bi neki sponzori mogli da ga "ostave" posle dešavanja u Australiji, neki drugi, poput Pežoa, su i dalje ponosi na "svog" sportistu.

Izvor blizak Pežou je otkrio za Rojters da bi Novak na narednom turniru u Dubaiju trebalo da na svojoj majici nosi logo ove francuske kompanije. Iz Pežoa takođe ističu da su ponosni na Novaka jer je odlučio da progovori o svom iskustvu i svemu što je prožeo u proteklom periodu.

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Očekujemo da će brend Pežoa biti predstavljen od strane gospodina Đokovića - ističe izvor blizak ovoj kompaniji, dok su ostali sponzori našeg tenisera, poput Hublota i LVMH odbili da komentarišu situaciju, a odgovor Lakoste još nije dobijen i ostavlja se pitanje da li će ga i biti.

Đoković je u toku ove nedelje imao dva opširna intervjua, prvi za "Bi-Bi-Si", a potom i za RTS, gde je govorio o svemu što mu se desilo u Australiji, kao i o njegovoj budućnosti.

Podsetimo, Đoković je takođe rekao i da nije "antivakser" ali da je spreman da se odrekne svih turnira i trofeja ako uslov bude obavezna vakcinacija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.