NOVAK JE SVE IZNENADIO: Novinarka postavila pitanje Đokoviću, a potom ostala u ŠOKU, šta je čula od Srbina! (VIDEO)
Foto: Profimedia

SVAKA ČAST

NOVAK JE SVE IZNENADIO: Novinarka postavila pitanje Đokoviću, a potom ostala u ŠOKU, šta je čula od Srbina! (VIDEO)

Znam koliko je popularan tenis u Kini, u zemlji koja je najveća po ljudstvu na planeti. Ima tradiciju sportova sa reketom

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković došao je u paviljon Srbije na Expo sajmu u Dubaiju, a tamo je pričao o svojoj fondaciji pre nego što odigra prvi meč u ponedeljak na turniru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Osećaj je odličan, uvek sam voleo Dubai gde sam često imao uspeha. Jako sam uzbuđen što ću izaći na teren sledećeg ponedeljka, nedostaje mi tenis nakon svega što se dogodilo u proteklih nekoliko meseci. Svrha posete Expo je promocija fondacije i drago mi je što su mi obaveze dozvolile da budem ovde danas.

Novak je, na pitanje novinara, odgovorio na kineskom što je mnoge iznenadilo, a potom i nasmejalo, jer jedan mikrofon nije radio.

- Nedostaje mi Kina, nisam bio tamo nekoliko godina. Uvek sam tamo imao odlično iskustvo, u Pekingu i Šangaju, među najboljim turnirima na svetu. Znam koliko je popularan tenis u Kini, u zemlji koja je najveća po ljudstvu na planeti. Ima tradiciju sportova sa reketom. Drago mi je što uživam podršku onakvu kakvu uživam u Kini i nadam se da ćemo se brzo videti - zaključio je Đoković.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.