SVE SMO ČULI, ALI OVO... Đokovića tokom čitave karijere MOTIVIŠE Federer!
Rodžer Federer i Novak Đoković, Foto: EPA/Filip Singer

koliko u ovome ima istine?

SVE SMO ČULI, ALI OVO... Đokovića tokom čitave karijere MOTIVIŠE Federer!

Zanimljivo viđenje nekadašnjeg tenisera

Objavljeno:

Bivši holandski teniser Ričard Krajiček je prokomentarisao situaciju najboljeg tenisera sveta Novaka Đoković i dao zanimljivo viđenje šta ga to motiviše tokom čitave karijere.

Šampion Vimbldona iz 1996. godine se najpre osvrnuo na događaje iz Australije početkom januara, kada je srpskom teniseru bio zabranjen ulazak u zemlju.

- Došlo je do nerazumevanja između Novaka, TS Australije i države Viktorija. Da je znao da ne može da uđe u zemlju, ne bi putovao tamo. Nije bilo dobro ni za Novaka ni za turnir u početku. Na kraju je ovo bio veliki Australijan open. Srećan sam zbog ljubitelja sporta, bio je to sjajan turnir za gledanje- rekao je Krajiček.

Novak Đoković
foto: Profimeida

Krajiček je zatim izneo zanimljive argumente kada su dueli Novaka sa Rodžerom Federerom u pitanju.

- Jedan od razloga Novakovog uspeha su Federerovi navijači. Oni su, kada bi se Rodžer sastao sa Srbinom, toliko navijali za Federera da, iako su mislili da mu pomažu, oni su u stvari pomagali Novaku da pobedi u tim mečevima- istakao je Krajiček.

Novak bi na teren trebalo da se vrati na turniru u Dubaiju.

Novak Đoković, Rodžer Federer
foto: Profimedia

- Ono što se desilo u Australiji palo mu je veoma teško, biće zanimljivo videti ga u Dubaiju. Motivisan je i sigurno je da ne želite da igrate protiv njega jer će biti smrtonosniji nego ikad.

- Navikao je da se bori sa publikom, protiv rivala, a ponekad i sa samim sobom. Ovo je, međutim, bila drugačija vrsta pritiska. Ali znate kako, on je jedan od najjačih igrača koje sam video u svetu sporta, pa ga sve ovo možda još više motiviše. Teško je predvideti kako će odgovoriti na sve ovo- zaključio je Holanđanin.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.