SKANDAL! OZBILJNE TVRDNJE! Dok je Novak PROŽIVLJAVAO PAKAO VIŠE IGRAČA IMALO LAŽNE PROPUSNICE ZA AO?!
Novak Đoković, Foto: EPA/ JAMES ROSS, Profimedia

šta ćemo sada

SKANDAL! OZBILJNE TVRDNJE! Dok je Novak PROŽIVLJAVAO PAKAO VIŠE IGRAČA IMALO LAŽNE PROPUSNICE ZA AO?!

Tortura koju je preživeo Novak Đoković u Australiji početkom godine je sigurno obeležila januar. Sa novim optužbama lako bi turnir mogao da bude "ukaljan" zanavek.

Objavljeno: 10:03h

Teniski savez Mađarske tvrdi da su pojedini igrači nastupali u Melburnu sa lažnim kovid propusnicama. Što su ozbiljne i teške optužbe koje bi mogle da prerastu u ozbiljan skandal, a “Ubitenis” piše da je u svemu učestvovalo više igrača i trenera.

Navodno, prvo je ovu vest objavio portal “24.hu”, putem kog je u javnost pušteno pismo Katalin Marosi, koordinatorke nacionalnog tima i nekadašnje 33. igračice planete u dublu.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/@nacionalnirestoran.carevic

- Potreban nam je PCR test, ali sad ovo možemo da rešimo ako mi pošaljete potrebne podatke koje prosleđujem doktoru da izda nalaz, a deca mogu da se provuku - pisalo je u poslatom mejlu.

Da nešto nije u redu smatra i selektor Dejvis kup reprezentacije Mađarske Gabor Koves, koji je vakcinisan i ovaj dokument mu nije bio potreban.

1 / 5 Foto: Profimedia

To su razlozi zbog kojih su Mađari pokrenuli istragu, a u međuvremenu otkaz je dobila Marosi.

A ono što daje posebnu težinu ovoj priči je Marton Fučovič, glavni pljuvač Novaka Đokovića, osuđivao je Srbina, a on i njegovi su radili svašta...

Espreso/Novosti


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.