UPOZORENJE ZA NADALA! Rafa, čuvaj se Đokovićevog GNEVA!
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: EPA Ettore Ferrari

srbin seje strah!

UPOZORENJE ZA NADALA! Rafa, čuvaj se Đokovićevog GNEVA!

Teniski stručnjak smatra da niko ne može da zaustavi Novaka

Objavljeno: 15:59h

Proslavljeni australijski trener Daren Kejhil smatra da je Rafael Nadal samo motivisao Novaka Đokovića da nastavi da igra tenis sa još većim žarom.

Srbin je odlukom vlasti deportovan iz Melburna i nije mogao da učestvuje na Australijan Openu. Titulu je osvojio Rafael Nadal, koji je tako postao rekorder po broju osvojenih Grend slemova - 21.

- Novak će iskoristiti ovo kako bi rasplamsao vatru sa kojom je uvek igrao. Verujem da i dalje traži način da unapredi svoju igru. Mislim da ćemo u narednih nekoliko godina gledati Novaka na neverovatnom nivou- uveren je Kejhil.

- Mislim da ovaj Rafin uspeh slično utiče i na Rodžera. On je mogao da pomisli, ako Rafa i dalje može ovo, zašto ne bih mogao i ja? Verujem da je ovakav ishod imao uticaja na sve članove Velike trojke. Takođe, Rafa sada ima mnogo više energije.

Novak Đoković
foto: EPA/ James Ross

Na pitanje koga vidi kao favorita na Rolan Garosu, sledećem Grend slemu, Kejhil je odgovorio:

- Ako se Novak vrati, pričaćemo o njemu i Nadalu kao prvim favoritima. Naravno, morate biti spremni da pobedite Nadala u pet setova na šljaci, svi znamo koliko je to teško, ali Novak je pokazao impresivan nivo poslednjih nekoliko godina.

I dalje je neizvesno da li će najboljem teniseru sveta biti dozvoljeno da brani titulu u Parizu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.