SVIMA JE UKAZAO POŠTOVANJE, SAMO NJEMU NIJE: Otkriveno zašto je Nadal jednom rivalu odbio da aplaudira posle meča!
Foto: Profimedia

INTERESANTNO

SVIMA JE UKAZAO POŠTOVANJE, SAMO NJEMU NIJE: Otkriveno zašto je Nadal jednom rivalu odbio da aplaudira posle meča!

Nakon susreta je nastavio sa tom retorikom i na konferenciji na medije rekavši da to nije korektno i da je Nadal povlašćen

Objavljeno:

Novokrunisani šampiona Australijan opena Rafael Nadal ispoštovao je svakog oponenta na putu do titule u Melburnu tako što mu je aplaudirao na kraju meča, osim jednog. Razlog je izvestan.

Španski teniser je nastavio sa pakovanjem samo kada je Denis Šapovalov napuštao teren. Kanađanin nije bio ispraćen aplauzom od strane Rafe.

Zašto?

Pa, možemo pretpostaviti da je po sredi momenat kada se Šapovalov bunio zbog odugovlačenja Nadala između prvog i drugog servisa.

I to se nije jednom dogodilo, već više puta u njihovom četvrtfinalnom susretu. Šapovalov je sudiji prigovarao i zbog pauze koju je sastavio Španac odlaskom u toalet i medicinskim tajm-autom.

Nakon susreta je nastavio sa tom retorikom i na konferenciji na medije rekavši da to nije korektno i da je Nadal povlašćen.

Rafa je vodio sa 2:0 u setovima, da bi se kanadski predstavnik vratio na 2:2, ali je naglo izgubio fokus sa susreta i pretrpeo eliminaciju u konačnoj borbi za više od četiri sata igre.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.