ALARMANTNO UPOZORENJE NADALOVOG TRENERA: Kaže da je Novak Đoković u OGROMNOJ opasnosti!
Rafael Nadal i Novak Đoković, Foto: EPA/Ettore Ferrari

pravo u centar!

ALARMANTNO UPOZORENJE NADALOVOG TRENERA: Kaže da je Novak Đoković u OGROMNOJ opasnosti!

Španac kaže da najbolji teniser sveta rizikuje karijeru

Objavljeno: 18:38h

Trener Rafaela Nadala, Karlos Moja oglasio se povodom 21. Grend slem titule svog "štićenika" i pritom prokomentarisao slučaj najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Moja smatra da Đoković ozbiljno rizikuje karijeru ukoliko se ne vakciniše, za šta poslednjih dana postoje određene spekulacije i najave.

- Ne mislim da je 21. Grend slem titula Nadala primorala Đokovića da se vakciniše. Ako se Novak ne vakciniše, u ozbiljnoj je opasnosti da više ne igra nijedan Grend slem i odustao bi od toga da nastavi karijeru za koju je toliko radi i borio se. Mislim da Đoković nije protiv vakcine, ali je odlučio da je ne primi. Njegova karijera je u ozbiljnoj opasnosti ako se ne vakciniše - podvukao je Moja.

Rafael Nadal, Karlos Moja
foto: EPA/Daniel Pockett

Nadalov trener ističe i da Nadal ne namerava da se zaustavlja na brojci od 21 Grend slem titule, te da je veliki cilj Rolan Garos.

- Rafin veliki cilj za ovu godinu je Rolan Garos i moramo da učinimo sve što je moguće da tamo stigne na najbolji mogući način. Ako je zdrav, on je jedan od favorita, ali ima još nekoliko meseci i mnogih događaja između toga.

Moja je nekadašnji osvajač Rolan Garosa i prvi teniser sveta, a već dugo godina radi sa Nadalom, sa kojim je osvojio ukupno 7 Grend slem titula.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.