ČITAČI SA USANA U NEDOUMICI! DA LI JE MEDVEDEV JEDNOM REČJU UZVRATIO UDARAC, UVREDIO I ZAVRŠIO SA AO? (VIDEO)
Danil Medvedev, Foto: Profimedia

AUSTRALIJAN OPEN

ČITAČI SA USANA U NEDOUMICI! DA LI JE MEDVEDEV JEDNOM REČJU UZVRATIO UDARAC, UVREDIO I ZAVRŠIO SA AO? (VIDEO)

Pitanje je da li ćemo Danila Medvedeva gledati ponovo na Australijan openu, iako Rus ima svega 25 godina? Rat sa navijačima je trajao od prvog do poslednjeg momenta.

Objavljeno: 22:25h

Danil Medvedev je praktično od starta Australijan opena vodio bitke sa navijačima, a sve je kulminiralo tokom finalnog meča kada je po drugi put od početka prvog grend slema u sezoni uputio žestoke reči na račun publike.

Drugi teniser sveta je zabrinuo navijače rečima koje je izgovorio na konferenciji za medije nakon poslednjeg meča kada je objasnio koliko je razočaran zbog publike. Čak pomišlja da ne nastavi da igra.

1 / 9 Foto: Profimedia

Međutim, internetom cirkuliše jedan detalj koji se dogodio neposredno pre toga, odmah po okončanju finala tokom ceremonije dodele pehara.

Dok je Džejn Hrdlika, portparol Tenis Australije, govorila upravo o ruskom teniseru, njegovom potencijalu i šansama da u skorijoj budućnosti, možda već sledeće godine osvoji Australijan open, on je klimao glavom i sebi u bradu nešto govorio.

Mnogi veruju da je Medvedev poručio kako mu je dosadna čitava ceremonija i da jedva čeka da se skloni sa terena i potom napusti Australiju.

Oni tvrde da je drugi teniser sveta koristio teč "boring", koja u prevodu na srpski znači "dosadno", dok ima i onih koji veruju da je Medvedev reagovao na aplauze navijača koje je podsetio da su mu često zviždali (na engleskom "booing") tokom prethodne dve sedmice.

1 / 3 Foto: Profimedia

Većina Australijanaca je besna zbog ovakvog ponašanja Rusa, njegov odnos sa publikom se sad dodatno pogoršao i verovatno neće dobiti toplu dobrodošlicu ako opet dođe u Melburn. Nešto slično kao Novak Đoković, samo iz posve drugačijih razloga.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.