NAJVEĆA NOVAKOMRZITELJKA PONOVO UDARILA: Sramotno ŠTA JE URADILA, nadamo se DA JE SAD SREĆNA!
Foto: Profimedia

LIKUJE

NAJVEĆA NOVAKOMRZITELJKA PONOVO UDARILA: Sramotno ŠTA JE URADILA, nadamo se DA JE SAD SREĆNA!

Ispunila se njena velika želja, ali joj ovo nikada neće zaboraviti navijači Novaka Đokovića, koji će još više pobesneti posle nove objave Australijanke koja je pomogla da se rasprše snovi Srbina da u Melburnu postane GOAT

Objavljeno: 22:18h

Ime Džale Pulford vam ništa ne znači, ali ako vam otkrijemo da je to ona australijska političarka koja se prva zalagala da se Novak Đoković protera iz Australije onda će vam sve biti jasno.

I tu nije kraj, posle je bez stida i sramla rekla da će navijati za Rafaela Nadala i da joj je želja da Španac osvoji trofej.

Ruku na srce, nije jedina i Danil Medvedev je danas osetio kako ceo Melburn navija za Nadala.

A podsećanja radi, ministarka Pulford nam je ostala u ružnom sećanju, nakon što su pogranične vlasti ocenile da Novak nema dobru dokumentaciju za ulazak, iako je imao sve što mu je direktor Australijan opena Kreg Tajli rekao da treba, procedura je bila da mu vizu odobre vlasti savezne države Viktorija.

Tamo je ministarka sporta upravo Pulford, koja je objavila da njen kabinet neće pomoći najboljem teniseru današnjice. To možda i ne bi bio toliki skandal da posle toga potpuno neprofesionalno i navijački nije rekla da se nada trijumfu Nadala, što je i dokumentovano!

Ona nije zaboravila i potvrdila je da to nije bio samo žar trenutka, jer je jedva dočekala trijumf Nadala likujući na društvenim mrežama. Ona je okačila sliku sa svog mesta na stadionu, direktno iza tenisera uz komentar: Rafa je najveći svih vremena.

Ispunila se njena velika želja, ali joj ovo nikada neće zaboraviti navijači Novaka Đokovića, koji će još više pobesneti posle nove objave Australijanke koja je pomogla da se rasprše snovi Srbina da u Melburnu postane GOAT.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.