OTKRIVENO! Federer dobio PORUKU o Đokoviću, njegov gest je ZAPREPASTIO SVE!
Novak Đoković i Rodžer Federer, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO!

OTKRIVENO! Federer dobio PORUKU o Đokoviću, njegov gest je ZAPREPASTIO SVE!

Da li opravdavate njegov postupak?

Objavljeno: 09:52h

Švajcarski teniser Rodžer Federer kao da je u zemlju propao! Nije se vlasnik 20 Grend sem titula oglašavao tokom dešavanja u Australiji, kada je Novak Đoković deportovan i samim tim mu je onemogućeno da brani titulu u Melburnu!

Naravno da je Federer jako dobro informisan oko svega...

Bivši britanski teniser Tim Henman potvrdio je to govoreći na Eurosportu, ali je odlučio da ćuti i ne oglašava se na ovu temu.

- Federer je oduvek veliki teniski navijač, uključen je u sve jer obožava ovaj sport. Poslao sam mu nekoliko poruka tako da definitivno zna šta se dešava...- rekao je Henman koji nije otkrio da li se Federer složio sa deportacijom Đokovića, odnosno nije poznato za koga navija u finalu.

Rodžer Federer
foto: Profimedia

I dalje se ne zna kada se Švajcarac vraća na teren.

- Držimo mu fige da njegov oporavak ide u dobrom pravcu i da će umesto gledanja tenisa uskoro moći da se vrati na teren. Niko ne zna kada će se Federer vratiti, ali sam siguran da radi na tome. Malo je glupo spekulisati, sigurno će nas obavestiti, ali jasno je da nije lako vratiti se sa toliko godina...- rekao je Henman i zaključio.

- Ipak, voleo bih da ga vidim opet na terenu.

Poslednje dve godine bile su neuspešne za Federera i dva puta je išao na operaciju kolena, odbija da završi karijeru, a Henman je dodao da nedostaje na svakom turniru na kome se ne pojavi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.