NOVI PREOKRET: Francuska menja pravila za NEVAKCINISANE, Đoković ovako NEĆE MOĆI da brani trofej Rolan Garosa?!
Foto: Profimedia

dokle?

NOVI PREOKRET: Francuska menja pravila za NEVAKCINISANE, Đoković ovako NEĆE MOĆI da brani trofej Rolan Garosa?!

Francuski ugledni list L'Ekip sada prenosi novu vest, da će po novom zakonu u toj zemlji važenje pomenute propisnice biti promenjeno od 15. februara

Objavljeno:

Mnogo je nepoznanica kada je Novak Đoković u pitanju otkako su se pojavile informacije da u brojne države neće moći da uđe nevakcinisan, u neke da hoće sa kovid pasošem, u neke sa antigenskim testom...

Prva loša vest posle skandalozne deportacije iz Australije bila je da ni u Francuskoj neće dozvoliti nevakcinisanima ulaz u zemlju pa da zato neće moći da brani ni pehar Rolan Garosa.

1 / 6 Foto: Profimedia

Nedugo zatim, ipak se u 'Gazeti delo sport' pojavila informacija koju smo preneli među prvim domaćim medijima, da će prvom reketu sveta to biti moguće sa super kovid propusnicom koja važi šest meseci od pozitivnog testa na koronavirus.

Tako bi Novak imao važeću propusnicu do 16. juna. Ali...

Francuski ugledni list L'Ekip sada prenosi novu vest, da će po novom zakonu u toj zemlji važenje pomenute propisnice biti promenjeno od 15. februara.

Konkretnije, njen datum isteka biće vraćen za dva meseca, na 16. april, što bi onemogućilo učešće Đokovića na Rolan Garosu (23. maj - 5. jun), prema protokolima koji su trenutno na snazi.

Stvari se brzo menjaju, ali ništa nije pouzdano. Tako je uostalom otkako je izbila pandemija...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.