OGLASIO SE DOKTOR KOJI JE SPASIO NOVAKOVU KARIJERU! Đokovićev način razmišljanja je OPASAN za "pacove iz Vlade"!
Igor Četojević, Foto: Printscreen/Youtube

reči ko će daleko odjeknuti!

OGLASIO SE DOKTOR KOJI JE SPASIO NOVAKOVU KARIJERU! Đokovićev način razmišljanja je OPASAN za "pacove iz Vlade"!

Čovek koji je savetovao najboljeg tenisera sveta da izbaci gluten iz ishrane

Objavljeno: 12:22h

Od kada je Novak sa njim krenuo da sarađuje, krenuli su i pravi rezultati, a ubrzo zatim je Đoković zaseo na prvo mesto ATP liste na kojoj je proveo najviše od svih tenisera i na kojoj se i sada nalazi.

On smatra da je "progon" najboljeg tenisera sveta čisto politička odluka.

.Tada je, kako tvrdi, doktor uvideo glavne okidače Novakovih problema. Gluten je izbačen iz ishrane, a Đoković je ubrzo zablistao na terenu.

Odmah je usledila nestvarna sezona. 2011. godine je osvojio tri Gren slema, postao prvi teniser sveta i uspeo da veže 43 meča bez poraza, a onda je usledio istorjski put ka vrhu koji i dalje traje.

Doktor Četojević i dalje živi u Limasolu, a sada se u tamošnjim medijima oglasio povodom svega što se dogodilo Novaku u Australiji.

Novak Đoković, Goran Đoković, Marijan Vajda, Igor Četojević
foto: EPA/Ben Solomon

- To je politika. Čista politika- kaže doktor koji je dugo bio član stručnog štaba najboljeg tenisera sveta.

- Novak nije ativakser, kao što tvrde u vestima. Đoković se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za te pacove iz vlade. On odlično vidi širu sliku, vrlo jasno- prenosi "Sportski Žurnal" reči doktora koji je pričao za kiparske medije.

- Samo su tražili izgovor za svoje greške. Novak je dobio vizu, imao status medicinskog izuzeća, a igra političara je bila da iskoriste slavnog sportistu poznatog po originalnim stavovima kao alibi za svoje neuspehe. Đoković je tobože došao u Australiju da širi COVID, a ko je ona kriv za dve godine neuspele borbe sa virusom- pita se čuveni doktor.

Igor Četojević, lekar koji je bio u stručnom štabu Novaka Đokovića i savetovao ga da izbaci gluten iz ishrane, oglasio se posle drame u Melburnu

Na pitanje zar ne bi bilo lakše da se Novak vakcinisao, Četojević prvo ističe da ne zna da li je to uradio jer ima pravo da se o tome ne izjašnjava. Potom dodaje da je vakcina još uvek eksperimentalan lek.

Igor Četojević
foto: Printscreen/Youtube

- Đoković zna da postoji mogućnost da ošteti svoje zdravlje i njegova karijera bi bila u opasnosti da se vakcinisao. Sve više vakcinisanih ljudi ima probleme, redovno ih viđam u mojoj ordinaciji- napominje doktor i naglašava da ne mora svako da mu veruje i u razgovor vraća Đokovića.

- Sloboda izbora. Niko nema pravo da vam zavrće ruku da biste bili zdravi i srećni. Za to se Đoković zalaže- zaključuje doktor Četojević.

Podsetimo da je Novak Đoković ove godine pretrpeo veliku torturu na Australijan openu, jer mu je ukinuta boravišna viza zbog kako oni kažu širenja antivakserske propagande.

Najbolji teniser sveta će svoj prvi turnir u 2022. godini igrati u Dubaiju.

Srpski teniser se trenutno nalazi u Beogradu, dok je prethodno vreme proveo u Crnoj Gori.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.