SVE ŠTO TREBA DA ZNAMO O TURNIRU KOJI JE POZVAO ĐOKOVIĆA DA UČESTVUJE!
Novak Đoković, Foto: Profimedia, www.google.com/maps

roterdam

SVE ŠTO TREBA DA ZNAMO O TURNIRU KOJI JE POZVAO ĐOKOVIĆA DA UČESTVUJE!

Mnogi turniri su rešili da se oglase da teniseri moraju da budu vakcinisani ukoliko žele da učestvuju. Time su stavili do zanja Novaku Đokoviću da nije baš dobrodošao.

Objavljeno: 17:36h

Spekuliše se najviše o ovosezonskom Rolan Garosu, pojedini izvori tvrde da će Novak tamo moći da ide bez vakcine, dok drugi navode da to neće biti moguće.

1 / 5 Foto: radiotivat.com

Turnir u Holandiji igra se od 5-13. februara, i nosi ukupno 500 bodova. Titulu brani Rus Andrej Rubljov, koji je u prošlogodišnjem finalu savladao Fučovića sa 2:0.

Đoković je u Roterdamu do sada igrao svega u tri navrata, poslednji put davne 2010. godine, kada ga je u polufinalu zaustavio Mihail Južni, koji je potom u meču za titulu poražen od Robina Soderlinga.

1 / 3 Foto: Profimedia

Još nije poznato da li će Đoković igrati u Roterdamu, koji nosi 500 bodova, a oni mogu biti od velikog značaja za trku za prvu poziciju.

Kako stvari sada izvesno je da će nastupiti Danil Medvedev, Stefanos Cicipas, prošlogodišnji šampion Rubljev, ali i Filip Krajinović, kao i mnogi igrači iz top 30.

Direktor turnira potvrdio je da će Vlada dozvoliti Novaku da uđe u Holandiju, jer nije prekršio ni jedno pravilo. Uz to, uputio je poziv Srbinu, a sada je sve na Đokoviću da donese odluku.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.