GRADONAČELNIK NIKŠIĆA PODELIO FOTOGRAFIJU: Pod Ostrogom se sreo sa najboljim teniserom sveta (FOTO)
Foto: Mitropolija.com

velika radost

GRADONAČELNIK NIKŠIĆA PODELIO FOTOGRAFIJU: Pod Ostrogom se sreo sa najboljim teniserom sveta (FOTO)

Đoković je 10. septembra prošle godine proglašen počasnim građaninom ovog crnogorskog grada

Objavljeno: 18:41h

Gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević se pod Ostrogom sreo sa najvećim teniserom svih vremena Novakom Đokovićem, počasnim građaninom Nikšića.

- Ovih dana planiram da obavim veliki broj razgovora sa građanima Nikšića. Počeo sam od počasnog. Velika radost susreta sa našim Novakom pod Ostrogom - napisao je Kovačević na svom Fejsbuk profilu.

Podsetimo, Skupština opštine Nikšić proglasila 10. septembra prošle godine najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića počasnim građaninom Nikšića, a tom prilikom je gradonačelnik Nikšića kazao:

- U tom ratu kad smo oslobođeni od Turaka učestvovali su i Đokovićevi preci. To se dešavalo negde upravo ovih dana, pa zato baš na današnji dan i donosimo ovu odluku. Zaista mi je zadovoljstvo što se ovaj predlog našao na današnjoj sednici, biće mi još više zadovoljstvo ukoliko ga prihvatite i usvojite. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Novaku Đokoviću za sve ove godine njegove karijere do sada u kojima je pružao ovom narodu, ne samo Nikšićanima već i građanima u čitavom regionu, utehu i radost onda kada utehu i radost sa mnogih drugih adresa nisu mogli dobiti - kazao je Kovačević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.