NAVIJAČI ŠIROM SVETA U SUZAMA! Nova rampa - Novaku Đokoviću ZABRANJENO da brani još jednu Grend slem titulu!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

UŽASNE VESTI!

NAVIJAČI ŠIROM SVETA U SUZAMA! Nova rampa - Novaku Đokoviću ZABRANJENO da brani još jednu Grend slem titulu!

Definitivna odluka! Novak Đoković neće moći na Rolan Garos ukoliko se ne vakciniše

Objavljeno:

Sada je i potvrđeno! Posle objave ministarke za sport u Francuskoj Roksane Maračineanu da nevakcinisani sportisti neće moći da nastupaju u toj zemlji, oglasio se i Kristof Kastener.

Šef vladajuće partije predsednika Emanuela Makrona, još jednom je potvrdio nameru francuske vlade da zatvori događaje za nevakcinisane, što znači da još jedan Grend slem zatvara vrata šampionu, Novaku Đokoviću!

U razgovoru za BFTVM, Kastener je rekao:

- Video sam da Rolan Garos i neke druge organizacije komentarišu to direktno tokom jučerašnjeg dana. Mogu da vam kažem da sam u ovom trenutku bio u Narodnoj skupštini sa kolegama ministrima i da smo usvojili da vakcinalni pasoš bude obavezan za sve koji žele da budu na Rolan Garosu i svim dešavanjima u Francuskoj- rekao je Kastener.

Novak Đoković
foto: Profimedia

To bi praktično, po sadašnjem stanju, značilo da i Rolan Garos zatvara vrata Novaku Đokoviću, ukoliko se ne vakciniše.

- Ne dolazi u obzir da kršimo pravila za velika sportska imenam umetnike ili druge posebne ličnosti. Pravilo važi za sve. Ne može da dođe ako ne poštuje pravilo koje se odnosi na publiku, sakupljače loptica, ljude koji rade u buticima i na Frenč openu. U kom svetu bismo živeli ako biste, samo zato što ste zvezda, kršili pravila?- poručio je Kastener.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.