1 FOTOGRAFIJA JE NOLETU SRUŠILA SVE SNOVE! Poznata RUSKA TENISERKA otkrila šta mu je najverovatnije DOŠLO GLAVE
Foto: Profimedia

oglasila se i ona!

1 FOTOGRAFIJA JE NOLETU SRUŠILA SVE SNOVE! Poznata RUSKA TENISERKA otkrila šta mu je najverovatnije DOŠLO GLAVE

Ana Čakvetadze, peta teniserka sveta je komentarisala trenutnu Noletovu situaciju

Objavljeno: 11:53h

Srpski teniser Novak Đoković deportovan je iz Australije pošto mu je poništena viza nakon 13 dana torture. On će uskoro sleteti u Beograd gde će pokušati da se odmori nakon drame kroz koju je prošao.

Ana Čakvetadze, peta teniserka sveta je komentarisala trenutnu Noletovu situaciju.

Ruskinja tvrdi da je Đoković napravio ogromnu grešku kada je na svom Instagramu objavio fotografiju pred polazak u Australiju (4. januar). Na njoj je nasmejan i poručuje da je dobio "medicinsko izuzeće".

To je izazvalo brojne reakcije u Australiji, pa iako je imao validan dokaz - nastala je zbrka na aerodromu.

"U ovoj priči ima više pitanja zašto je Novak tada dobio zeleno svetlo, odleteo u Australiju i generalno verovao da može bezbedno da učestvuje na turniru. Vlasti su mu odmah mogle reći da ne može ući u zemlju. Šteta za njega, jer da su mu to odmah rekli, izbegli bi sve ovo", rekla je Ana Čakvedatdze.

Ana Čakvetadze
foto: Instagram

Ruskinja poručuje da je katastrofa što Đoković naredne tri godine neće moći da igra na Australijan openu, dodajući da je sve ispalo ružno posle fotografije koja je "zapalila" mreže.

"Sve je počelo, po mom mišljenju, fotografijom na Instagramu, kada je objavio da leti za Australiju. Dugo se govorilo o tome i pre nego što je krenuo i u Australiji je bila tolika polemika da Đoković dolazi sa medicinskim izuzećem, bez vakcinacije i dok je trajao let od 25 sati svi su već bili pod pritiskom novinara. Tako je sve počelo, jer su i drugi pre Novaka sa medicinskim izuzećem došli u Australiju bez ikakvih izjava i objava", rekla je Čakvetadze.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.