KIRJOS OPET BLJUJE VATRU ZBOG ĐOKOVIĆEVOG TRETMANA: "Je*eno ne verujem!" (VIDEO)
Nik Kirjos, Foto: Printscreen/YouTube/No Boundaries Podcast, Profimedia

sramota ga od zemljaka

KIRJOS OPET BLJUJE VATRU ZBOG ĐOKOVIĆEVOG TRETMANA: "Je*eno ne verujem!" (VIDEO)

U najnovijem podkestu "No Boundaries" u kom redovno učestvuje, Kirjos je opet više puta naglasio svoj stav da Đoković samo hoće da igra, da nikom mništa nije uradio i ga nepravedno tretiraju kao kriminalca

Objavljeno: 11:32h

Novak Đoković podršku u borbi sa vlastima Australije dobija na najneočekivanijem mestu.

Nik Kirjos je pre manje od godinu dana dostigao vrhunac u svojim uvredama prvom teniseru sveta, ali sada se pokazuje kao jedan od anjrazumnijih, i to kada je Novak u sukobu sa vlastima njegove zemlje.

U najnovijem podkestu "No Boundaries" u kom redovno učestvuje, Kirjos je opet više puta naglasio svoj stav da Đoković samo hoće da igra, da nikom mništa nije uradio i ga nepravedno tretiraju kao kriminalca.

Ali i njega čudi, što ne dobija podršku drugih igrača sa ATP i WTA tura.

- Mi ga samo tretiramo kao "Novaka Đokovića", a ne kao ljudsko biće. Zamislite kako se on oseća. Verovatno sada samo želi malo podrške od nas drugih igrača. Od svih ljudi, dobija je od mene, je*eno ne verujem! - rekao je Kirjos u jednom podkastu pre nego što je opsovao.

- On je samo želeo da dođe ovde i igra AO i msilim da je veoma bitno da ga igra. Mi ovde volimo sport. Sport je nešto što bi trebalo da nas spaja. Bez obzira koje si rase, na kraju svi jedni drugima pružamo ruke.Prošlo je mnogo vremena otkako smo bili ovako podeljeni. Mediji su je***i problem, oni nas uništavaju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.