NOVAK U PLAMENU! AUSTRALIJSKI MEDIJI BAŠ PRETERALI! SRAMNA KARIKATURA! Odjeci u medijima širom sveta (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

mediji u svetu

NOVAK U PLAMENU! AUSTRALIJSKI MEDIJI BAŠ PRETERALI! SRAMNA KARIKATURA! Odjeci u medijima širom sveta (FOTO)

Novaku Đokoviću je ponovo, po drugi put, odbijena viza za boravak u Australiji.

Objavljeno:

Još jednom nečuvenom odlukom tamošnjih vlasti, pa našem teniseru sada predstoji nova još komplikovanija pravna borba za ostanak u "igri".

Podsetimo, australijski ministar za Imigracije Aleks Hok je iskoristio svoje diskreciono pravo da donese odluku o ukidanju vize,

Evo šta neki od stranih medija danas pišu o svemu što je snašlo Novaka, o Hokovoj odluci, reakciji advokata...

Engleski BBC je kao i ostatak svetskih medija preneo informaciju o odluci Ministra da blokira Novaka, bez previše naginjanja na jednu ili drugu stranu.

- Ova odluka takođe znači da Novaku preti i trogodišnja zabrana ulaska u Australiju, ali to još nije stoprocentno sigurno - podseća engleski medij.

Pojedini australijski mediji likuju nad odlukom Ministra za Imigracije pa tako možemo videti i karikature Novaka u plamenu!

Svi španski mediji prenose poslednju informaciju o Novaku, konstatuju poslednja dešavanja i podsećaju kako je počela ova zavrzlama, od samog dolaska srpskog tenisera u Melburn.

Na isti način, neutralno, Đokovićem se bave i hrvatski mediji - Indeks, Jutarnji list, Večernji list, 24sata, prenose najvažniju vest od jutros, a to je novo ukidanje vize našem tensieru da se takmiči u Melburnu.

- Novaku Đokoviću opet odbijena viza, preti mu deportacija iz Australije - piše u naslovu teksta koji donoi Inex.hr.

Teško je i nabrojati sve moguće medije koje se bave Novakom i njegovom situacijom, njegov slučaj daleko prevazilazi sportske okvire, pa je u mnogim dnevno političkim novinama može zapaziti njegova muka u Australiji kao udarna vest dana.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.