PREMIJER OČEKUJE MEDALJU I APLAUZE ZA NOVAKOVU DEPORTACIJU! ZAŠTO SE TOLIKO ČEKA - KADA SE SVE ZNA?!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

Australijan open

PREMIJER OČEKUJE MEDALJU I APLAUZE ZA NOVAKOVU DEPORTACIJU! ZAŠTO SE TOLIKO ČEKA - KADA SE SVE ZNA?!

Čovek koji u svojim rukama drži sudbinu Novaka Đokovića, Aleks Hok, nije se oglašavao, što samo produžava dramu oko ostanka najboljeg tenisera sveta na teritoriji ove zemlje.

Objavljeno:

Celom svetu je jasno da je pozadina maltretiranja Novaka Đokovića politička odluka, a nekadašnji ministar Australije, Kevin Rad koji je u periodu od 2007. do 2010. godine sedeo u premijerskoj fotelji.

On je optužio Vladu Skota Morisona da Đokovića koristi kao distrakciju zbog užasne situacije sa koronavirusom, pošto je zemlja u poslednjih desetak dana stigla do brojke od preko milion zaraženih.

- U nedelji od Đokovićevog dolaska u Australiju, korona je ubila više Australijanaca nego požari iz 2009. godine - napisao je Rad i optužio politiku Morisona.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Zato kad god je Đoković u vestima - oni 'bacaju koske' jedni drugima u kancelariji premijera. Pokušavaju da što više iskoriste ovu situaciju, bez obzira na reputaciju Australije. Uostalom, zašto bi inače ministar za imigracije Aleks Houk toliko čekao, kada se priča da se već sve zna? - dodao je Kevin Rad.

1 / 4 Foto: Profimedia

- Sada kada se najverovatnije bližimo deportaciji Đokovića možemo da očekujemo da će Morison da se isprsi i da traži od naroda Australije da mu daju medalju. Ali, Morison bi morao da zna da premijeri ne dobijaju aplauze za čišćenje nereda koji su sami napravili - rekao je Rad.

Zaključuje da je čitava stvar dovela do još dublje polarizacije u zemlji.

- Nažalost, vlada je organizovala takmičenje u popularnosti između onih koji vole Đokovića i žele da igra i onih koji ga ne vole i žele da ga proteraju iz zemlje - zaključio je Rad.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.