NASTAVLJAJU SE NAPADI NA NOVAKA: Sada je na prvog tenisera sveta "udario" peti igrač na ATP listi!
Foto: Profimedia

svašta

NASTAVLJAJU SE NAPADI NA NOVAKA: Sada je na prvog tenisera sveta "udario" peti igrač na ATP listi!

Rubljov inače ne može da se susretne sa Đokovićem (ako Srbin bude igrao) sve do finala AO

Objavljeno: 21:23h

Ruski teniser Andrej Rubljov pokazao je licemerje u jednom intervjuu koji je dao za domaće medije, tako što je "bocnuo" Novaka Đokovića za vakcinaciju!

Peti teniser sveta, koji je krajem decembra bio zaražen koronom, krajem 2020. godine je "na sva zvona" poručio da ne bi voleo da se vakciniše ukoliko to od njega ne budu zahtevali, dok je sada na neki način isprozivao Đokovića na ovu temu.

Na pitanje da prokomentariše situaciju koja se događa sa prvim reketom sveta u Australiji, Rubljov je rekao:

- Ja nisam imao ni najmanjih poteškoća da uđem u Australiju, jer sam vakcinisan. Situacija sa Novakom je veoma konfuzna i ne znamo sve detalje. S jedne strane imamo savezni zakon zemlje, s druge lični dogovor između Đokovića i organizatora turnira - poručio je Rubljov i dodao:

- Međutim, lični dogovori ne daju za pravo sportisti da pređe granicu. Zakon zemlje je zakon! Niko od nas ne bi voleo da se nađe u takvoj situaciji. Mogu samo da slegnem ramenima i da se kajem što se priča o tim stvarima, a ne o tenisu.

Rubljov inače ne može da se susretne sa Đokovićem (ako Srbin bude igrao) sve do finala AO, a mediji ističu da će u slučaju deportacije Noleta doći do određenih pomeranja u žrebu koja će odgovarati Rusu, jer će on zauzeto mesto prvog reketa sveta.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.