BRUKA KOJA ĆE JOJ OBELEŽITI KARIJERU: Ko je voditeljka koja je rekla za Đokovića da je PODMUKLI SE*ONJA! (FOTO)
Rebeka Madern, Foto: PROFMEDIA/INSTAGRAM/REBECCAMADDERN/PRINTSCREEN

licemer!

BRUKA KOJA ĆE JOJ OBELEŽITI KARIJERU: Ko je voditeljka koja je rekla za Đokovića da je PODMUKLI SE*ONJA! (FOTO)

Voditeljka "Kanala 7" se nije nadala da će neoprezna izjava izazvati haos na društvenim mrežama

Objavljeno: 14:49h

Ogroman skandal se dogodio tokom programa uživo "Kanala 7" kada su australijski novinari Rebeka Madern i Majk Amor vređali najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Sramne uvrede su šokirale tenisku javnost, a sada je otkriveno ko su novinari koji su se usudili da prostačkim rečnikom komentarišu jednog od najboljih sportista sveta.

U pitanju su Majk Amor i Rebeka Madern koji vode "Seven News Melbourne" i koji su naišli na veliku osudu na društvenim mrežama zbog ovih uvreda.

Voditelji, Kanal 7, Rebeka Madern
foto: Youtube/Australian TV Fan

Zanimljivo, Rebeka je na svom Instagram profilu podelila fotografiju Novaka Đokoviča sa treninga i najavila vesti o njemu na pomenutom kanalu, dok je sredinom decembra bila u centru pažnje zbog kritikovanja vlasti, jer su putnici morali u karantin, iako su bili negativni na testu!

Rebeka se na "Seven Network" vratila pre nekoliko dana, a prethodno je 14 godina bila član ove firme koju je napustila i potom pet godina provela na "Nine Network."

1 / 7 Foto: INSTAGRAM/REBECCAMADDERN/PRINTSCREEN

Vodila je emisiju posvećenu tamošnjem fudbalu, kao i "Nindža ratnike" , dok je 2018. godine zakoračila i u svet tenisa. Ipak, bez obzira na bogatu karijeru, nema sumnje da će najviše ostati upamćena zbog ovog sramnog ponašanja pred kamera.

- Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se**nja. Kako god da pogledaš nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kada si pozitivan, to je slagao, sigurno je bio lažan test. I posle toga je otišao u Španiju, a iz svega će uspeti da se izvuče - razgovarali su između sebe Rebeka i Majk.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.