NE POSTOJI NI NAJMANJA ŠANSA: Najnovije informacije o Novaku Đokoviću!
Novak Đoković, Foto: Profimedia

sjajne vesti!

NE POSTOJI NI NAJMANJA ŠANSA: Najnovije informacije o Novaku Đokoviću!

Javnost u Australiji se potpuno okrenula na stranu Novaka Đokovića

Objavljeno: 10:45h

Australijski političar Džon Alegzender, inače poslanik u tamošnjem parlamentu šalje ohrabrujuće informacije po najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića!

Prema njegovim rečima, ne postoji ni najmanji opravdan razlog da srpskom asu ponovo bude ukinuta viza i isključuje mogućnost deportacije.

Novak Đoković, Božidar Maljković
foto: Profimedia

- Čini se da je kovid negativan Novak ispunio sve uslove za ulazak u Australiju, a sudija je pitao: "Šta je ovaj čovek više mogao da uradi?" Na osnovu ovoga, čini se da Novak ne predstavlja zdravstveni rizik za Australiju. Dakle, koji bi to bio "javni interes" koji bi ministar potencijalno mogao da iskoristi za svoja lična ovlašćenja da deportuje branioca titule na Australijan openu? Zadržavanje Australijan opena kao grend slem događaja je, rekao bih, u našem nacionalnom interesu. Ministrova "lična ovlašćenja za ukidanje viza" imaju za cilj da spreče kriminalce da šetaju našim ulicama, ili da spreče zaraznu osobu da šeta našim ulicama; nisu tu da pomognu u suočavanju sa potencijalnim političkim problemom dana - stoji u objavi australijskog političara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.