KOMPLIKACIJA SLUČAJA! FILMSKI OBRT! NEOBORIV DOKAZ PROTIV NOVAKA?! STVARI SE NE POKLAPAJU!?
Novak Đoković, Foto: Profimedia

AUSTRALIJA

KOMPLIKACIJA SLUČAJA! FILMSKI OBRT! NEOBORIV DOKAZ PROTIV NOVAKA?! STVARI SE NE POKLAPAJU!?

Francuski list "Ekip" objavio je da je fotografisanje Novaka Đokovića, povodom nagrade za sportistu godine, napravljeno 18. decembra u Beogradu.

Objavljeno:

Ovo sada baca novu senku na današnje događaje u Melburnu i informacije da je 16. decembra srpski as bio pozitivan na koronavirus.

To je zapravo ključni argument Novakovih advokata u žalbi protiv australijskih vlasti, koji mu ne dozvoljavaju da uđe u zemlju.

Đokovićev tim, naime, tvrdi da on zapravo nije mogao da primi vakcinu zbog tog testa, te da je preležani virus dovoljan za dobijanje medicinskog izuzeća.

"Ekip" piše da bi ova žalba na 35 stranica upućena Sudu u Melburnu mogla da prođe loše po Novaka, upravo zbog tih "nejasnoća" po pitanju datuma pozitivnog nalaza, te aktivnostima Đokovića u danima nakon 16. decembra.

"Novak Đoković je 18. decembra pozirao bez maske tokom uručenja trofeja "Šampion šampiona 2021" od 'Ekipa'. Međutim, njegovi advokati su saopštili da je od 16. bio pozitivan na Kovid", piše u opisu jedne fotografije unutar teksta.

"Objava pozitivnog testa od sredine decembra mogla bi da zakomplikuje situaciju umesto da je popravi", stoji takođe u tekstu.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.