DETALJ SA MEČA TENISERKI PRIVUKAO PAŽNJU: Kako publika u Australiji reaguje na ime Novaka Đokovića! (VIDEO)
Novak Đoković, Foto: Profimedia

očekivano?

DETALJ SA MEČA TENISERKI PRIVUKAO PAŽNJU: Kako publika u Australiji reaguje na ime Novaka Đokovića! (VIDEO)

Narod u Australiji je podeljen, mnogi odobravaju odluku da se Đokoviću ne dopusti ulazak u državu, a njihov stav po ovom pitanju video se i na meču WTA turnira u Adelejdu

Objavljeno:

Novak Đoković i njegov neizvesni nastup na Australijan openu ovih su dana glavna tema svih svetskih medija, mnogi na svojim internetskim stranicama taj slučaj prate uživo, iz minuta u minut.

Prema australijskim propisima, naime, nevakcinisanim osobama se dopušta ulazak u Australiju samo u tri slučaja: ako su preležali COVID u poslednjih šest meseci, ako je kod njih zabeležena prethodna neželjena reakcija na vakcinu ili ako boluju od anafilaksije ili miokarditisa.

Đokovićevi advokati su navodno podneli dokaz da je srpski teniser preležao koronu u decembru, pa se čeka sledeći potez vlasti.

Ali i zbog toga bi Nole mogao da trpi dodatni gnev javnosti...

Narod u Australiji je podeljen, mnogi odobravaju odluku da se Đokoviću ne dopusti ulazak u državu, a njihov stav po ovom pitanju video se i na meču WTA turnira u Adelejdu.

Na susretu Viktorije Azarenke i Ige Švjontek, spiker je pomenuo Đokovića na što je publika odgovorila zvižducima, doduše ne jakim. Nakon toga je pomenut i Rafael Nadal na šta su gledaoci reagovali sa "ole"...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.