OBRADOVIĆ O KONFLIKTU SA NOVAKOM: EKSTREMNE gluposti su ga okružile! OTIŠAO JE U EKSPERIMENT, NI SAM NE ZNA!
Bogdan Obradović i Novak Đoković u raspravi oko ishrane, Foto: Profimedia/Espreso-sport

OPET ISHRANA PO SREDI

OBRADOVIĆ O KONFLIKTU SA NOVAKOM: EKSTREMNE gluposti su ga okružile! OTIŠAO JE U EKSPERIMENT, NI SAM NE ZNA!

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je da nije više u dobrim odnosima sa Novakom Đokovićem. Bogdanović je pričao otovroeno o odnosu sa najboljim teniserom sveta u emisiji “Sportlight” na TV Sport klub.

Objavljeno: 10:30h

- U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu. Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: “Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno…” Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape… Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to upalilo kod njega.

Obradović je istakao da glavni protein mora da dolazi iz mesa, jaja i sira, pa čak iako to Đoković ne konzumira i pobeđuje to nije garancija.

- Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja… Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka. Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi – zaključio je Obradović.

Espreso/SrbijaDanas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.