OBJAVLJEN ŽREB ZA MELBURN: Rafael Nadal je prvi nosilac!
Rafael Nadal, Foto: Profimedia

spremaju se zanimljivi obračuni

OBJAVLJEN ŽREB ZA MELBURN: Rafael Nadal je prvi nosilac!

Ako Novak Đoković bude dolazio u Melburn, to će biti isključivo zbog nastupa na Australijan openu, što bi bio prvi put da zaigra na prvom grend slemu sezone bez ijednog pripremnog turnira

Objavljeno:

Održan je žreb za ATP turnir u Melburnu koji će biti glavna priprema teniserima za nastup na Australijan openu.

Prvi nosilac Rafael Nadal će u prvom kolu biti slobodan, a u drugom će igrati protiv boljeg iz duela između Amerikanca Markosa Đirona i kvalifikanta.

Španac se nalazi u istom delu žreba u kom je i David Gofan, a koji bi nakon slobodnog prvog kola u drugom igrati protiv pobednika meča Aleks Molčan – Nik Kirjos.

1 / 5 Foto: Profimedia

Drugi nosilac ATP Melburna iz serije 250 je Rajli Opelka i on će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela dvojice, za sada, neimenovanih kvalifikanata.

Grigor Dimitrov kao treći nosilac će takođe krenuti iz drugog kola i već tada bi mogao da se sastane sa Endijem Marijem, ukoliko on u prvoj rundi savlada Fakunda Banjisa.

Novak Đoković ne igra na ovom turniru i, ukoliko bude dolazio u Melburn, to će biti isključivo zbog nastupa na Australijan openu, što bi bio prvi put da zaigra na prvom grend slemu sezone bez ijednog pripremnog turnira.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.