BIVŠI DIREKTOR TURNIRA U MELBURNU PORUČIO: Đoković nikada nije rekao da je protiv vakcinacije!
Foto: Profimedia

BLIŽI SE TRENUTAK ODLUKE

BIVŠI DIREKTOR TURNIRA U MELBURNU PORUČIO: Đoković nikada nije rekao da je protiv vakcinacije!

Sve se više aktualizuje pitanje da li će najbolji teniser sveta putovati u Australiju

Objavljeno: 10:24h

Kako se bliži kraj godine, tako se sve više aktualizuje pitanje da li će Novak Đoković putovati u Australiju i igrati ATP Kup i prvi Grend slem u sezoni. Vakcinacija protiv korone ostaje enigma, a tamošnji mediji i vlasti nisu se baš proslavile tretmanom prema najboljem na svetu.

Ipak, glas razuma je stigao od Pola Meknamija, bivšeg prvog dubl igrača sveta i bivšeg direktora Australijan Opena koji navodi da Novak Đoković nikada nije rekao da je protiv vakcinacije ili da niije vakcinisan.

Novak Đoković
foto: EPA/Emilio Naranjo

- Zašto bi Novak Đoković aplicirao za medicinsko izuzeće u Australiji? On je najzdraviji čovek na planeiti. On samo želi da zaštiti svoja prava na privatnost. U suštini, on nikada nije rekao da je protiv vakcinacije. Nikada to nije rekao. Ljudi samo interpretiraju po tome kako se on nosi sa tim problemom - kazao je Meknami.

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki neće putovati na ATP Kup, tako da bi Novak trebalo da bude i igrač i selektor, naravno, ukoliko odluči da igra taj turnir.

Nakon toga, sledi Australijan Open koji je jasno stavio doznanja da Nole neće biti izuzetak po pitanju kovid protokola i zakona.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.