ŠUAI PENG IZNENADILA JAVNOST: Kineska teniserka tvrdi da nikada nije ni bila napastvovana!
Foto: EPA/ Francis Malasig

ako ona tako kaže

ŠUAI PENG IZNENADILA JAVNOST: Kineska teniserka tvrdi da nikada nije ni bila napastvovana!

Pengova je svoje optužbe iznela na sajtu društvenih mreža "Veibo", da bi u međuvremenu pomenuti post izbrisan, a sama pretraga teniserke na Guglu postala je ograničena

Objavljeno:

Nakon što je u nedelju viđena u društvu legendarnog košarkaša Jao Minga, kineska teniska zvezda Peng Šuai dala je intervju u kom je poručila da su njene reči pogrešno protumačene i da nikada nije bila seksualno napastvovana!

Nekadašnja prva dubl igračica sveta je pre mesec dana optužila bivšeg potpredsednika Kine Žang Geolija da je seksualno zlostavljanja u njegovoj kući i od tada joj se izgubio svaki trag.

Teniska asocijacija (WTA) se aktivno uključila u borbu da se Peng Šuai pronađe, čak je i Novak Đoković izrazio zabrinutost, da bi teniserka u razgovoru za jedan singapurski medij poručila da je celo vreme bila kod svoje kuće u Pekingu.

- Prvo, moram da naglasim jednu stvar koja je izuzetno važna. Nikada nisam rekla da me je neko seksualno napao i to moram jasno da naglasim - rekla je teniserka koja je dodala da je njena objava izazvala veliki nesporazum.

Pengova je svoje optužbe iznela na sajtu društvenih mreža "Veibo", da bi u međuvremenu pomenuti post izbrisan, a sama pretraga teniserke na Guglu postala je ograničena. Inače, ovo je prva takva optužba na račun nekog visokopozicioniranog političara.

Teniserka je opisala šta se dešavalo i kako ju je Zang navodno seksualno prvi put napao kada je ona došla u njegov dom da igra tenis.

- Tog popodneva nisam dala saglasnost i nisam mogla da prestanem da plačem. Doveo me je u svoju kuću i naterao da imamo odnose. Nemam dokaze i bilo je nemoguće napraviti ih. Uvek ste se plašili da sa sobom ne ponesem nešto poput kasetofona ili da ne snimim. Nema audio zapisa, nema video zapisa, samo moje iskrivljeno ali vrlo stvarno iskustvo - napisala je teniserka.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.