NOVAK LUDEO PORED TERENA: Zbog nekih promašaja košarkaša Crvene zvezde padao je na parket u očaju! (VIDEO)
Foto: Starsport©

vatren navijač

NOVAK LUDEO PORED TERENA: Zbog nekih promašaja košarkaša Crvene zvezde padao je na parket u očaju! (VIDEO)

Barselona je u dramatičnoj završnici pobedila 76:69

Objavljeno: 11:31h

Najbolji teniser sveta Novak Đoković bio je u hali Pionir na meču 15. kola Evrolige između Crvene zvezde i Barselone. Uveličao je Novak svojim prisustvom spektakl, poveo je na meč i svog prijatelja i suosnivača PTPA, Vaseka Pospišila, koji je rekao da ovakvu atmosferu nikada nije doživeo.

Novak je i sam dao doprinos da se Pionir pretvori u pravo grotlo, ali je na kraju nije mogao da se raduje, pošto je Barsa u dramatičnoj završnici ipak pobedila sa 76:69.

Navijao je Novak, čak je i pozivao navijače da jače podrže ekipu i u momentu je delovalo kao i da vodi navijanje... posle koševa crveno-belih je skakao od sreće pored terena, dok je zbog nekih promašaja čak i padao na parket u očaju.

Ovakvog Novaka sasvim sigurno je malo ko očekivao, ali je pokazao koliko mu znači Zvezda i koliko je vatren navijač crveno-belih.

Interesantno je i da je na meč došao u majici koju su pravili Zvezdini navijači sa RSB foruma, na kojem su neki od legendarnih navijača Zvezde, poput Dragana Gage Nikolića, Miodraga Petrovića Čkalje, Iva Andrića, Ljube Tadića, Nebojše Glogovca, Tome Zdravkovića, Pavla Vujisića, Danila Bate Stojkovića i Velimira Bate Živojinovića.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.