BIVŠA TENISERKA SVETA DALA SVOJU PROGNOZU ZA SLEDEĆU SEZONU: Novak neće toliko dominirati u narednoj godini!
Foto: Profimedia

VIDEĆEMO

BIVŠA TENISERKA SVETA DALA SVOJU PROGNOZU ZA SLEDEĆU SEZONU: Novak neće toliko dominirati u narednoj godini!

Medvedev i Zverev su se ustalili kao Đokovićevi najopasniji rivali

Objavljeno:

Bivša broj jedan svetskog tenisa, Žistin Enan, smatra da Novaka Đokovića čekaju veća iskušenja u 2022.

Nekadašnja šampionka Rolan Garosa je za Eurosport poručila da je stasala nova generacija igrača koja će biti veća pretnja broju jedan u narednoj sezoni.

- Biće veoma interesantno videti kako će se svi ponašati sledeće sezone. Danil Medvedev je tu. Zverev, on veruje da će to biti godina za njega. Saša se spreman da napadne grend slem u 2022, doduše, videćemo kako će rešiti problem mečeva u pet setova, ali imate osećaj da će u nekom momentu stvari krenuti u njegovom smeru. Dosegao je novu dimenziju - smatra Enan.

Bitka za poziciju broj jedan će po njoj biti mnogo intenzivnija.

- Medvedev i Zverev su se ustalili kao Novakovi najopasniji rivali. Vraća se Nadal. Tim takođe. Srećni smo što ćemo ih opet gledati. Cicipas će svoj raspored promeniti, on je korak unazad u odnosu na ostale u smislu takmičenja - kaže Belgijanka.

Što se tiče Novaka, kaže da ima nekoliko dilema.

- Šta će biti sa Đokovićem? Šta je sa njegovom željom? Imamo uvek utisak da njegov apetit raste. Hoće li se to nastaviti? Teško je reći. I dalje će hteti da pobeđuje. Svakako mu je potrebno da napuni baterije sada. Imao je tešku sezonu. Ko zna ko će dobiti sve prilike, možda ne bude tako dominantan kako je navikao. To barem možemo da zaključimo. Ipak, Novak je i dalje pun iznenađenja, ponekad je teško to predvideti i razumeti. Svakako, biće to veoma uzbudljiva sezona - zaključila je Žistin Enan.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.