"LOŠ DEČKO" TENISA NAKON RASKIDA SA ZVEZDOM FILMOVA ZA ODRASLE ŽELI NAZAD U SPORT! Posledni voz za uspeh!
Foto: EPA/Dean Lewins

australijanac hrvtskog porekla

"LOŠ DEČKO" TENISA NAKON RASKIDA SA ZVEZDOM FILMOVA ZA ODRASLE ŽELI NAZAD U SPORT! Posledni voz za uspeh!

Sklon je skandalima i zovu ga "lošim momkom" tenisa, ali on namerava da uzvrati udarac. I to na terenu. Nekada se zabavljao sa devojkom koja svoje fotografije objavljuje na sajtovima za odrasle, vređao je kolege i rugao se novinarima.

Objavljeno:

Bernard Tomić je pravio brojne skandale tokom svoje karijere, a sada bi da tu karijeru u potpunosti oživi.

Ipak, Tomić pravi velike planove o povratku tenisu i želji da ponovo ostvaruje velike rezultate!

Australijski teniser hrvatskog porekla je poznat po svojim skandalima kojima je dugo punio stupce svetskih medija. Tomić ima 29 goidna, bio je 17. teniser sveta i pre 10 godina je stigao do četvrtfinala Vimbldona kao tinejdžer. Ipak, dešavanja van terena su mu uvek bila jača strana.

- Pokušaću da sve preokrenem i dam sebi najbolju moguću šansu u narednih nekoliko godina - počeo je Tomić za "Kurijer Mejl".

- Imam još jednu šansu u ovome. Pokušaću da to uradim za sebe - rekao je teniser koji je trenutno 254. na ATP listi.

Tomić je poznat po vezi sa Vanesom Sijerom, australijskom "rijaliti" zvezdom i devojkom koja svoje obnažene fotografije objavljuje na "OnlyFans" sajtu za odrasle. Dok su bili u vezi, isticali su da su snimili porno film pred Australijan open, da bi posle njihovog raskida Bernard i Vanesa počeli da se prepucavaju preko medija.

Ovo je Vanesa Sijera o kojoj se ranije mnogo pisalo:

Kontroverzni teniser je ranije ove godine prozvao i jednog komentatora, a imao je i svojih ispada kada je bio drzak posle poraza od Lorenca Sonega, tada 281. igrača sveta.

- Ja samo brojim svoj novac, to je sve što radim. Brojim svoje milione, idi ti na teren i uradi ono što sam ja - pričao je Tomić tada medijima. Ipak, reklo bi se da sada želi da se za sve iskupi...

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.