NOVAK JE PŠENICA, AMERIKA JE KUKOLJ! Treba da organizuje da im vratimo URANIJUM, leči planetu koju ONI uništavaju!
Foto: Espreso sport

'kralj planete i čitavog sporta'

NOVAK JE PŠENICA, AMERIKA JE KUKOLJ! Treba da organizuje da im vratimo URANIJUM, leči planetu koju ONI uništavaju!

Srbi su nebeski narod, mi ne igram osa Hrvatima, mi pobeđujemo Hrvate! - poručio je Bogdan Obradović u i te kako upečatljivom gostovanju na RTS-u

Objavljeno:

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, pričao je bez ikakve zadrške na gostovanj u jutarnjem programu RTS-a.

Na pitanja voditeljke kako Novak Đoković treba da se postavi prema pisanjima zapadnih medija dao je iscrpan odgovor.

- Prvo što Novak treba da uradi je da organizuje da mi počistimo ovaj uranijum koji su oni pobacali po nama i da im ga vratimo. Mi treba njima da na ta pitanja dajemo odgovore o tome čime su se oni bavili ovih decenija - uništavanjem planete. Novak popravlja planetu koju su oni uništavali, svojom dobrotom, lepotom, gracijom, igrom, zabavlja celu planetu i ljude čini srećnima jer njima je muka da gledaju jednog Donalda Trampa ili neke iskrivljene face.

Bogdan Obradović
foto: Espreso sport

Đoković je podržao stav WTA da suspenduje turnire u Kini dok se ne sazna šta je sa teniserkom Peng Šuaj. Ali, Obradović kaže da je on i tamo obožavan.

- U Kini više vole Novaka nego njihovog predsednika. Pa o čemu mi pričamo? Pričamo o nekome ko je vladar planete. I mi sad treba da dajemo odgovore na njihova odvratna pitanja da li je Novako ovo ili ono? Ljudi, nemojte u poljima pšenice da tražite kukolj, nema ga tamo! Novak je pšenica, kukolj je Amerika!

Posle priče o istoriji SAD-a i još nekoliko živih poređenja, voditeljka je pokušala da skrene pažnju na Australijan open i mogućnost da se turnir premesti u Sidnej iz Melburna.

Novak Đoković
foto: EPA/Juanjo Martin

- Koliko su oni nenormalni? Šta, ne može virus da putuje iz Sidneja u Melburn? - poručio je Obradović pa citirao stihove Bore Đorđevića oiz pesme "Pravila, pravila".

Završila je voditeljka pitanjem o očekivanjima za polufinale Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske.

- Pa mi ne igramo sa Hrvatima. Mi pobeđujemo Hrvate. Sve čestitke momcima i Viktoru na prvencu. U svakom slučaju, Novak je poneo najveći teret, opet. Donosio je dva poena, igrao uvek i u singlu i u dublu. Aj sad neka kaže taj svet, odakle mu snaga? Pa on je neverovatan, ja ne znam šta ovi slepci iz ITF-a vide ili ne vide? U svom kraljevstvu, Novak je kralj planete i sporta, čitavog sporta. Oni treba da dobiju Nobelovu nagradu za glupost, svi ti novinari sa svojim pitanjima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.