ŠOU OBRADOVIĆA: Boli ih jer je Srbin, a VLADAR JE PLANETE! Neće zaustaviti Novaka, makar primio 111 vakcina, CVRC!
Foto: Espreso sport

gostovanje za nezaborav

ŠOU OBRADOVIĆA: Boli ih jer je Srbin, a VLADAR JE PLANETE! Neće zaustaviti Novaka, makar primio 111 vakcina, CVRC!

Oni žele da zadrže te njihove lažne šampione kao što je Nadal, kao što je Federer, a da nasilno zaustave Novakovu karijeru - kaže Obradović

Objavljeno:

Teniski fanovi sa nestrpljenjem iščekuju objavu Novaka Đokovića da li će učestvovati na Australijan openu.

U međuvremenu je stigla informacija da bi i Rolan Garos i Vimbldon mogli da postave uslov da samo vakcinisani teniseri mogu da igraju, preneo je novinar Forbsa, Adam Zagorija.

Novak Đoković
foto: Profimedia

O ovome i akutelnim dešavanjima na teniskoj sceni, govorio je bivši selektor teniske reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, u jutarnjem programu RTS-a.

- Ja bih tom novinaru odgovorio kratkom srpskom rečju "cvrc". Oni to ne mogu da razumeju, ali to znači da ono što oni sanjaju u projektuju da Novak neće moći da igra, nije tačno. On nije ni protiv koga, ni protiv vakcine, ali oni ne mogu da priznaju dve stvari. Jedna je da je Novak najbolji teniser svih vremena, što su jedva preživeli, a druga da je najbolji sportista svih vremena - kaže Obradović pa nastavlja u dahu:

- Apsolutno je dokazano da je tenis najnaporniji sport ne samo fizički već i mentalno. To je najbitniji internacionalni sport koji se igra na pet kontinenata, pa kad ste prvi sedam godina, vi ste samim tim najbolji sportista sveta. Pa zar taj čovek koji je sve to vreme bio otporan na sve to, zar nije otporan na jedan običan virus? Sigurno da jeste. Koliko je ljudi zagrlilo Novaka, dalo mu lopticu da je potpiše, zar tako nije razmenio toliko virusa?

Bogdan Obradović, Novak Đoković
foto: Nebojša Mandić

- Njih to boli jer je on Srbin, jer je on iskreni vladar ove planete i on nije najbolji teniser svih vremena, on je najbolji sportista svih vremena. Oni žele da zadrže te njihove lažne šampione kao što je Nadal, kao što je Federer, a da nasilno zaustave Novakovu karijeru, ali evo ja da kažem odmah: neće je zaustaviti 100% pa makar Novak morao da primi 111 vakcina!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.