TROICKI KLONUO DUHOM: Žao mi je što se ovo desilo, loša je situacija...
Foto: Starsport

nije očekivao

TROICKI KLONUO DUHOM: Žao mi je što se ovo desilo, loša je situacija...

Srbiji je sad potrebno da Austrija pobedi Nemačku kako bi bila prva u grupi, ili da jedna od dve najbolje drugoplasirane ekipe iz šest grupa prođe u četvrtfinale

Objavljeno:

Selektor teniske reprezentacije Srbije Viktor Troicki bio je razočaran nakon poraza od selekcije Nemačke u 2. kolu Dejvis kupa u Inzbruku.

Troicki je izražio žal što je dubl u sastavu Novak Đoković-Nikola Ćaćić izgubio odlučujući duel.

- Puni smo utisaka posle ovakvog poraza, loša je situacija posle ovog meča. Žao mi je što se ovo desilo, Ćaćić je igrao jako dobro, Novak takođe. U njima vidim da mogu da budu dobar tim, nažalost, Filip je imao težak meč protiv raspoloženog rivala - rekao je Troicki posle poraza od Nemaca.

Novak Đoković, Nikola Ćaćić
foto: Profimedia

Pokušao je da bude optimističniji, ali mu se nikako ne dopada što više ništa nije u rukama Srbije.

- Nadam se da ćemo biti u prilici da igramo u četvrtfinalu kao jedan od dva drugoplasirana tima, čekamo ishode drugih timova, više ništa ne zavisi od nas. Ponosan sam na njih, kad imaju samopouzdanje možemo da očekujemo i velike uspehe. Nadam se da još imamo šanse da napravimo nešto ove godine - rekao je Troicki.

Srbiji je sad potrebno da Austrija pobedi Nemačku kako bi bila prva u grupi, ili da jedna od dve najbolje drugoplasirane ekipe iz šest grupa prođe u četvrtfinale.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.