KIRJOS PROGOVORIO O SVOJIM PROBLEMIMA ALI I NOVAKU: Se*sualna frustracija zbog koje sam bio najgori kuč**n sin!
Foto: Profimedia

KAO DA JE SLUŠAO PESMU RIBLJE ČORBE - JA RATUJEM SAM!

KIRJOS PROGOVORIO O SVOJIM PROBLEMIMA ALI I NOVAKU: Se*sualna frustracija zbog koje sam bio najgori kuč**n sin!

Australijski teniser je ovim intervjuom dobrano objasnio sebe i svoje "probleme" kroz koje je prolazio, što je rezultiralo napadima i na Novaka Đokovića. S obzirom da je izjavio "Mislio sam da je ceo svet protiv mene" nije ni čudo...

Objavljeno:

Nik Kirjos govorio je u jednom podkastu u domovini o incidentu koji je u hotelu imao sa bivšom devojkom Kjarom Pasari, a neizostavni deo razgovora je bio i najbolji reket sveta Novak Đoković!

Godinama unazad aktuelan je priča da Kirjos ne voli Đokovića id a su njih dvojica neprijatelji, što se dalo primetiti i iz njegovih ranijih izjava, mada je ovoga puta iznenadio mnoge kada je govorio o Novaku.

- Iskreno, nemam ništa protiv tog moSave and publishmka. On je odličan igrač. Da li bih popio pivo sa njim? Verovatno ne, ali to ne znači da mi se ne sviđa - poručio je Kirjos.

Dokatao se asutralisjki teniser i nekih stvari iz ličnog života i priznao je da zbog napaljenosti nije mogao da se koncentriše na tenis.

Novak Đoković
foto: EPA/Alessandro Di Marco

- Od prve devojke sam bio razdvojen šest meseci i kako da igrate na visokom nivou kada vam neko nedostaje emocionalno i fizički. To postaje seksualna frustracija. Na terenu sam i ne mogu da igram ako sam napaljen. Znate na šta mislim. Nije bitno koji posao radite, jer kad ne vidite partnera tako dugo, trpi posao, neraspoloženi ste. Bio sam najgori k***in sin kada sam bio tako dugo odvojen od devojke - rekao je Kirjos i dodao:

- Imao sam i loš odnos sa porodicom, jer sam uvek na putu. Prolazio sam kroz brojne probleme i odbacivao sam porodicu jer sam smatrao da je celi svet protiv mene. Odvojio sam se od svih i svađao sam se sa ljudima koje volim. To više ne želim da se ikad ponovi.

Inače, Kirjos je tokom prethodnog AO bio u vezi sa pomenutom Kjarom pasari koja ga je u jednom trenutku optužila da nešto ima sa pevačicom Ritom Orom.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.