ENGLESKI NOVINAR NASTAVLJA DA PROVOCIRA NOVAKA: Došao je spreman na sukob! (VIDEO)
Foto: Reuters

đoković se ponaša nadmeno

ENGLESKI NOVINAR NASTAVLJA DA PROVOCIRA NOVAKA: Došao je spreman na sukob! (VIDEO)

Ako ne želi da ga pitamo o izbacivanju loptica u publiku, onda to ne bi trebalo da radi, napisao je Nil Meklin u svojoj kolumni
Objavljeno: 12:05h
foto: Printscreen/mirror.co.uk/

Bilo koji sportista može pokazati frustraciju u žaru borbe – Đoković je u tom trenutku izgubio taj brejk, pošto je spasao šest set lopti – ali se oni obično pokaju posle meča. Ne i osvajač 12 grend slem titula. Činilo se da je „iznad svih“ kada je upitan za svoje postupke.

Problem sa Đokovićem jeste što je to obrazac njegovog ponašanja ove godine, jer je bacao rekete u Rimu i Rolan Garosu. Kada sam ga prvi put pitao o tome, delovao je uvređeno i rekao: „Vi ljudi ste neverovatni, uvek birate ovakve stvari“.

Očigledan odgovor je bio: „Ti nastavljaš da se tako ponašaš“.

foto: Fonet

Pokušao sam da ostanem profesionalan i samo sam želeo da odgovori na pitanje o svom ponašanju na terenu, što je na kraju i učinio. Ne bih ponavljao pitanje da je odmah odgovorio.

Moja pitanja su imala velikog odjeka na društvenim mrežama, počevši od besnih Đokovićevih fanova, a potom i podrške od kolega novinara i nekih navijača Rodžera Federera. Tenis je sport koji izaziva neverovatnu lojalnost navijača.

Napisati ili izgovoriti nešto što se percepira kao kontroverzno, automatski garantuje i izaziva talas zlostavljanja na društvenim mrežama.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.