NOVAKOVA SPECIJALNA OBJAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Hvala Bogu i Slava Rodu! (FOTO)
Foto: Profimedia

PROSLAVIO NOVI REKORD

NOVAKOVA SPECIJALNA OBJAVA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Hvala Bogu i Slava Rodu! (FOTO)

Pobedom protiv Hurkača, Đoković je obezbedio prvo mesto na ATP listi sedmi put u svojoj karijeri

Objavljeno: 10:55h

Novak Đoković se plasirao u finale Mastersa u Parizu pobedom nakon prekreta protiv Hurbeta Hurkača, a srpski teniser će se za šesti trofej u "gradu svetlosti" boriti protiv starog znanca, Danila Medvedeva.

Pobedom nad Poljakom, Đoković je obezbedio prvo mesto na ATP listi po sedmi put, što je apsolutan rekord belog sporta, a time je nadmašio i svog idola iz detinjstva Pita Samprasa. Sinoć je u kasne sate imao specijalnu objavu na svom Instagramu.

- Velika je čast i zadovoljstvo prestići Samprasa, uzora iz detinjstva, i završiti godinu kao broj 1 na svetu sedmi put u karijeri. Zahvalan sam i blagosloven što sam u ovako privilegovanoj poziciji. Teško je u potpunosti osetiti veličinu istorijskih uspeha dok sam još uvek aktivan u profesionalnom tenisu. Ovom dostignuću, kao i svim ostalim, su doprineli najbliži ljudi u mom životu i karijeri koji su nesebično davali bezrezervnu podršku. Hvala Bogu i Slava Rodu - napisao je Novak na Instagramu uz sliku njega i njegovog tima, kao i fotografije sa meča.

Podsetimo, danas se igra veliko finale u Parizu, a duel prvog i drugog tenisera sveta je na programu od 15 časova.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.