NOVI PORAZ ŠAMPIONKE JU ES OPENA: Posle Indijan Velsa, neuspeh i u Klužu!
Foto: Profimedia

nije u formi

NOVI PORAZ ŠAMPIONKE JU ES OPENA: Posle Indijan Velsa, neuspeh i u Klužu!

Njena naredna suparnica biće Simona Halep, koja je sa 6:1, 6:1 eliminisala sunarodnicu iz Rumunije, Žakelinu Adinu Kristijan

Objavljeno:

Teniski svet je ostao u čudu kada je gledao kako Ema Radukanu preskače prepreke na Ju-Es openu. Osvojila je grend slem u Njujorku, ali od tada razočarava svoje navijače.

Naime, nakon što je u Indijan Velsu izubila od od Beloruskinje Aleksndre Sasnovič u drugom kolu, sada je ispala u četvrtfinalu tunira u Klužu.

Ukrajinka Marta Kostjuk deklasirala je grend slem šampionku sa 6:2, 6:1 za samo sat vremena igre.

Kostjukova, 19-godišnjakinja koja je 55. na VTA listi, osvojila je na ovom meču čak 53% poena na servise slavnije suparnice, a 72% na svoje.

- Kostjukova je umela da me "uništi" kada smo obe bile juniorke, sada sam ja bila prilično umorna i letargična, ali njoj treba uputiti sve pohvale. Nisam se fizički osećala 100 odsto spremnom, videla sam to još na treninzima. Razočarava sve ovo... Moram nekako da se oslobodim trenutnog osećaja i posvetim se povratku u pravu formu, rekla je Ema Radukanu.

I, dok je ona završila s nastupom u Rumuniji, u kojoj je rođen njen otac i u kojoj povremeno poseti baku, senzacionalna pobednica je bila u čudu.

- Iskreno, nemam predstavu kako sam uopšte dobila prvi gem ovog meča. Gubila sam sa 40:15, ona je servirala i... nekako je tada sve počelo. Dobila sam taj gem i poraslo mi je samopouzdanje, rekla je Marta Kostjuk.

Njena naredna suparnica biće Simona Halep, koja je sa 6:1, 6:1 eliminisala sunarodnicu iz Rumunije, Žakelinu Adinu Kristijan.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.