BIVŠI NBA KOŠARKAŠ POBESNEO ZBOG DUPLIH STANDARDA S VAKCINOM: Meštani ne mogu da uđu u Viktoriju, a teniseri mogu?!
Foto: Profimedia

stvarno nije fer

BIVŠI NBA KOŠARKAŠ POBESNEO ZBOG DUPLIH STANDARDA S VAKCINOM: Meštani ne mogu da uđu u Viktoriju, a teniseri mogu?!

Ako se dozvoli igranje nevakcinisanim teniserima i teniserkama, lokalci će i te kako imati razloga za nove proteste

Objavljeno:

Mejl koji je procureo proteklog dana, u kom stoji da i nevakcinisane igračice mogu da igraju na Australijan openu, uzburkao je duhove.

Kako je preneo novinar Ben Rotenberg, tamo stoji da će i teniserke koje nisu primile duplu dozu vakcine, moći da igraju na prvom grend slemu sezone uz dvonedeljni karantin.

Sve je to naravno povuklo i priču da bi isto moglo da važi i za tenisere, ali i problem jer sada mnogima u Australiji nije pravo što se teniseriima gleda kroz prste.

Jedan od onih koji je reagovao na vest na Tviteru je bivša NBA zvezda Endrju Bogut.

- Stanovnici Viktorije NE MOGU da uđu u Viktoriju i vrate se kućama pod istim uslovima, dok teniseri mogu da bi tamo igrali tenis - napisao je Bogut, pre nego što je objavu ubrzo obrisao.

Endrju Bogut
foto: Profimedia

Usledila je lavina kritika običnih građana Australije preko društvenih mreža, koji su ljuti zbog najavljenih duplih standarda.

- Dupli standardi u ovim mejlovima koji su procureli, da se nevakcinisanim dozvoli da igraju u Melburnu. Ovo ne može biti istina, zar ne? - napisao je jedan od njih.

Kako god bilo, ostaje da se narednih dana razjasni pozicija, tačnije da li će će premijer Den Endrjuz ostati pri tome da se nevakcinisanima ne dozvoli ulazak u zemlju.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.