BRITANSKA LEKARKA STALA U ODBRANU ĐOKOVIĆA: Novakovo pravo je da kaže 'NE'!
Foto: Profimedia

sve objasnila

BRITANSKA LEKARKA STALA U ODBRANU ĐOKOVIĆA: Novakovo pravo je da kaže 'NE'!

Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće - poručila je Henderkemp

Objavljeno:

Poznata britanska lekarka, Rene Henderkemp, stala je u odbranu Novaka Đokovića zbog situacije povodom Australijan opena.

Naime, spekulacije da prvog tenisera sveta neće pustiti u Melburn i da ga uslovljavaju vakcinom protiv korone su i te kako naljutile eminentnu doktorku.

- Čula sam da će Novak propustiti Australijan open jer odbija da primi vakcinu - napisala je Rene Henderkemp.

- On je fizički spreman sportista koji je preležao koronavirus i ima najbolji mogući imunitet. Njegovo je pravo da donese ovu odluku, kao što bi to trebalo da bude pravo svakog ljudskog bića - završila je uz hešteg "protiv obavezne vakcinacije".

Lekarkin tvit je pokrenuo lavinu komentara. Mnogi su je podsetili da je Novak rekao da ne želi da se ti podaci saopštavaju, a ne da ne želi da se vakciniše. Takođe, neki Đokovićevi fanovi podržali su Rene, a drugi su je napali.

- Njegovo pravo je da kaže ne, kao i vaše. Ako ste zabrinuti, zaštitite se vakcinom. Prestanite da donosite medicinske odluke za drugo ljudsko biće - uzvratila je Britanka na kritike i stavove da Novak mora da se vakciniše.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.