NADAL HVALIO ĐOKOVIĆA KAO NIKAD DO SAD: Novakje savršen i besprekoran igrač, može da igra na svakoj podlozi!
Foto: EPA Ettore Ferrari

lepo od njega

NADAL HVALIO ĐOKOVIĆA KAO NIKAD DO SAD: Novakje savršen i besprekoran igrač, može da igra na svakoj podlozi!

On i Novak poslednji put su se sastali u polufinalu Rolan Garosa kada je srbin slavio sa 3:6, 6:3, 7:6(4), 6:2 na putu do svog drugog pehara Musketara

Objavljeno:

Kada je on to priznao onda više ne bi trebalo da bude ikakve sumnje ko je najbolji teniser sveta svih vremena. Pohvale Novaku Đokoviću stigle su od njegovog najvećeg rivala, Rafaela Nadala.

Nole i Rafa su najveći teniski rivali u istoriji. Osim što su, uz Rodžera Federera, osvojili najviše gren slem titula, oni dele prvo mesto i u osvojenim masters turnirima, a odigrali su i najviše međusobnih duela na turu - čak 58.

- Đoković je savršen i besprekoran igrač. Može da igra na svakoj podlozi. Neverovatno je konzistentan i uporan. Ove godine, čak i kada se čini da je u lošoj formi, njegova želja za pobedom to nadoknađuje - rekao je Nadal.

Španac je zbog hronične povrede stopala ranije završio ovu sezonu, ali nije izgubio nadu da će se vratiti tenisu.

On i Novak poslednji put su se sastali u polufinalu Rolan Garosa kada je srbin slavio sa 3:6, 6:3, 7:6(4), 6:2 na putu do svog drugog pehara Musketara. Bila je to 30. Noletova pobeda protiv Rafe i zanimljivo, jubilarni 150. međusobni duel "Velike trojke".

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.