GOTOVO: Marin Čilić prekinuo saradnju sa Vedranom Martićem
Foto: EPA/Michael Dodge

kraj

GOTOVO: Marin Čilić prekinuo saradnju sa Vedranom Martićem

Poslednji put su Čilić i Martić zajedno bili na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje je Čilić osvojio s Ivanom Dodigom srebrnu medalju u parovima ( zlatni su bili Nikola Mektić i Mate Pavić), dok se trenutno Čilić priprema za nastup na Masters 1000 turniru u Indijan Velsu

Objavljeno:

Hrvatski teniser Marin Čilić prekinuo je saradnju sa svojim dosadašnjim trenerom Vedranom Martićem, prenela je HINA. Od marta prošle godine saradjivali su Martić i trenutno 40. teniser na ATP listi, a povodom prekida odnosa Čilić se oglasio na društvenim mrežama.

„Vedran Martić i ja smo odlučili završiti našu suradnju i želio bih se zahvaliti na predanosti, poslu i svemu što je napravio za mene kao trener. Naravno, ostaje moj veliki prijatelj i selektor Dejvis kup selekcije. Veselim se što ćemo opet svi zajedno biti u Torinu na završnici“, poručio je Čilić koji je upravo proslavio 33. rodjendan. Inače, u razdoblju dok su saradjivali Čilić je osvojio jedan ATP turnir, u Stutgartu ove godine, što mu je bio prvi trofej nakon sada već daleke 2018. godine i Kvinsa.

Poslednji put su Čilić i Martić zajedno bili na Olimpijskim igrama u Tokiju, gdje je Čilić osvojio s Ivanom Dodigom srebrnu medalju u parovima ( zlatni su bili Nikola Mektić i Mate Pavić), dok se trenutno Čilić priprema za nastup na Masters 1000 turniru u Indijan Velsu.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.