NADAL SE SPREMA DA POMRSI KONCE NOVAKU SLEDEĆE SEZONE: Španac se nada da će imati sjajnu 2022. godinu!
Foto: Epa/ Yoan Valat

VIDEĆEMO

NADAL SE SPREMA DA POMRSI KONCE NOVAKU SLEDEĆE SEZONE: Španac se nada da će imati sjajnu 2022. godinu!

Stric Rafaela Nadala i njegov dugogodišnji trener Toni sada je javno rekao da se mnogi teniseri preforsiraju i ne procene dobro svoje mogućnosti, a vrlo verovatno da je mislio i na Rafu

Objavljeno: 13:12h

Španski teniser Rafael Nadal je zbog povrede stopala rano završio sezonu, a jedno od glavnih pitanja je kada će se vratiti na teren.

Naime, Nadala zbog nezgodne povrede stopala nije bilo na Vimbldonu, Olimpijskim igrama i Ju-Es openu, ali se "Bik sa Majorke" uspešno oporavlja posle operacije i, prema rečima Tonija Nadala, trebalo bi da ga vidimo u Australiji.

- Stvari idu na bolje. Procena je da Rafael počne sa igranjem u Australiji. Do tada bi sve trebalo da bude kako treba. Uveren sam da će biti. Ideja je da imamo sjajnu 2022. godinu i budite sigurni da će Rafa uložiti sve napore da se to i dogodi - rekao je Toni Nadal.

Rafael Nadal
foto: Profimedia

Stric Rafaela Nadala i njegov dugogodišnji trener Toni sada je javno rekao da se mnogi teniseri preforsiraju i ne procene dobro svoje mogućnosti, a vrlo verovatno da je mislio i na Rafu.

- Frustracija dolazi od lične loše procene. Mislite da stvari moraju da idu dobro jer ste tako procenili i borite se protiv toga tako što ne dozvoljavate da shvatite kakva je situacija. Ako ste frustrirani imate problem i jedini način da ga rešite je tako što prihvatite realnost. Morate da znate da se neće uvek stvari odvijati kako želite jer ste tako zamislili - rekao je Toni Nadal.

On je pričao i o Novaku Đokoviću i njegovom porazu u finalu Ju-Es opena.

- Sastala su se dva rivala i drugi na svetu je pobedio. Iako je on veliki teniser, on je takođe pod pritiskom i to se videlo u finalu - dodao je Toni.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.