CICIPAS PONOVO JAŠE: Komentarisao odlazak ŽENA U TOALET!
Foto: Profimedia

NEMA MIRA

CICIPAS PONOVO JAŠE: Komentarisao odlazak ŽENA U TOALET!

Endi Marej i Aleksandar Zverev bili su među onima koji su s bunili zbog Cicipasovih odlazak u toalet, ali se Grk branio time da nije prekršio nijedno pravilo

Objavljeno:

Stefanos Cicipas komentarisao je svoje odlaske u toalet tokom mečeva, koji su mnogim njegovim protivnicima smetali. Njegov odgovor bio je prilično diskutabilan.

"Kada sam jednom pobedio u setu sa 6:0, uzeo sam pauzu za toalet. Ne mislim da je to bilo veoma dobro za mene. Ali uradio sam to i nema tu kod mene maliciozne namere. Ja sam osoba kojoj je potrebno malo vremena. Ali opet, ne toliko koliko ženama“, rekao je Cicipas grčkim medijima.

Komentarisao je i stil igre Danila Medvedeva, koji je osvojio ovogodišnji US Open.

„Medvedev je veoma konstantan, težak je rival. Iznenađuje me to što uspeva da ostvaruje ovakve rezultate igrajući ovakvim stilom. Ne bih rekao da je dosadan, samo da je jednodimenzionalan“, naveo je Cicipas.

Inače, Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) vrlo brzo će pooštriti pravila vezana za lekarsku pauzu na terenu i odlazak u toalet tokom meča.

Endi Marej i Aleksandar Zverev bili su među onima koji su s bunili zbog Cicipasovih odlazak u toalet, ali se Grk branio time da nije prekršio nijedno pravilo.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.