MEDVEDEV OTVORIO DUŠU: Kada Novak čuje šta je rekao biće mu još žalije poraza!
Foto: Profimedia

interesantne reči

MEDVEDEV OTVORIO DUŠU: Kada Novak čuje šta je rekao biće mu još žalije poraza!

Na 40:15, na dve meč lopte, razmišljao sam idi na as, pokušaj da ostvariš to, usledila je velika dupla greška, onda sam ponovo rekao, pokušaj da pogodiš prvi servis, uspeo sam i veoma sam srećan

Objavljeno:

Danil Medvedev uspeo je da spreči ispisivanje istorije u finalu US Opena nakon fantastične partije i ubedljive pobede protiv Novaka Đokovića od 3:0 u setovima.

Nakon što je poveo sa 2:0 i stekao dva brejka prednosti u trećem setu, usledio je pad u igri ruskog tenisera, kada je po prvi put dozvolio Novaku da mu oduzme servis i kada se činilo da bi mogao i do preokreta.

Međutim, Medvedev je tada izvukao nekoliko sjajnih servisa i sprečio bilo kakvu dramu, a posle meča je priznao da je u tom trenutku bio u velikoj krizi.

Kako je sam rekao na konferenciji posle meča, počeo je da ima grčeve u nogama i one ga gotovo nisu ni slušale, ali se trudio da Đoković to ne primeti.

- Imao sam dosta iskustva iz prethodnih mečeva i znao sam kako da se nosim sa emocijama. Bio je manji pritisak u odnosu na neke ranije situacije u mojoj karijeri, ali i dalje veoma veliki. Počeli su mi grčevi na 5:3 u poslednjem setu, mislim da je zbog pritiska jer sam imao meč loptu na 5:2 i nisam uspeo, moje noge su nestale - priznao je Medvedev.

On je istakao da se pred poslednji gem situacija pogoršala.

- Posle 5:3 i na 5:4, gotovo da nisam mogao da hodam. Ako pogledate snimak, kada sam išao po peškir, moje noge su se jedva pomerale. Nisam želeo da Novak to vidi, jer ako bi on to osetio, ne bi bilo dobro. Na 40:15, na dve meč lopte, razmišljao sam idi na as, pokušaj da ostvariš to, usledila je velika dupla greška, onda sam ponovo rekao, pokušaj da pogodiš prvi servis, uspeo sam i veoma sam srećan - rekao je Medvedev.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.