TERMIN FINALA JU ES OPENA ĆE SE SVIM DOPASTI: Poznato je kada će se Novak boriti za ulazak u istoriju!
Foto: Profimedia

u nedelju

TERMIN FINALA JU ES OPENA ĆE SE SVIM DOPASTI: Poznato je kada će se Novak boriti za ulazak u istoriju!

To u suštini znači da će Đokovićev pohod ka „kalendarskom slemu“, četvrtom trofeju sa najvažnijih turnira u godini, moći da gledaju gotovo svi stanovnici Srbije

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković igra u finalu Ju-Es opena protiv Danila Medvedeva u finaju Ju-Es opena, a poznata je i satnica tog duela.

Po informacijama koje su objavljene na sajtu najboljeg tenisera sveta Đoković će protiv Medvedeva izaći na teren u nedelju, a taj duel trebalo bi da počne u 22.00 po srednjevropskom vremenu.

Čeka se samo zvanična potvrda organizatora. S obzirom da je i u preliminarnom rasporedu plan bio da finale počne u 22 časa, a čini se da nema nikakvog konkretnog razloga da to bude drugačije.

To u suštini znači da će Đokovićev pohod ka „kalendarskom slemu“, četvrtom trofeju sa najvažnijih turnira u godini, moći da gledaju gotovo svi stanovnici Srbije.

Đoković će protiv Medvedeva igrati za svoj 21. trofej u karijeri na grend slem turnirima, čime bi postao apsolutni rekorder, pošto je trenutno poravnat sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom sa po 20.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.