ĐOKOVIĆ SAZNAO IME NAREDNOG RIVALA: Oduševio publiku u Njujorku, a sada izlazi na megdan Novaku
Foto: Profimedia

uzbuđen zbog izazova koji sledi

ĐOKOVIĆ SAZNAO IME NAREDNOG RIVALA: Oduševio publiku u Njujorku, a sada izlazi na megdan Novaku

Na pitanje šta mu prvo prolazi kroz glavu kada se pomene ime najboljeg teniseta sveta, Dženson Bruksbi je rekao da nije o tome razmišljao

Objavljeno: 09:17h

Mladi Amerikanac Dženson Bruksbi biće naredni rival najboljem teniseru sveta na turniru u Njujorku.

On se pobedom protiv Aslana Karaceva izborio za meč sa Novakom Đokovićem. Bruksbi je posle velike borbe i skoro četiri sata igre slavio sa 6:2, 3:6, 2:6, 6:3, 6:3 i nagrada je susret sa brojem jedan.

- Biće to svakako veliki izazov, jedan od najtežih koje možete da imate. Ipak, ja jako verujem u sebe posle svega što sam ovde pokazao. Imam oko sebe sjajan tim koji će mi pomoći da se oporavim. Znam da me čeka sigurno još jedna velika bitka na Artur Eš stadionu. Biće uzbudljivo, nema sumnje. Pun stadion. Zainteresovan sam da vidim kako ću se koncentrisati i koliko dobro mogu da igram u jednom od najvećih izazova i pred najvećim brojem navijača na teniskom terenu - poručio je Bruksbi.

Na pitanje šta mu prvo prolazi kroz glavu kada se pomene Novak Đoković, Bruksbi je rekao da nije o tome razmišljao.

- Iskreno, ne znam. Nisam razmišljao o tome previše. Jasno je da je on veliki igrač i da ima kontinuitet, ima možda i najbolju igru godinama unazad. Ipak, ja ću pokušati da napravim najbolju moguću strategiju za njega i verovaću u sebe kao što verujem u svakom drugom meču - zaključio je Bruksbi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.