OVO SE NE VIĐA NA VIMBLDONU, PUBLIKA JU ES OPENA JE 'LUDA': Plavuša sa tribina ukrala šou teniserima! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

američki stil navijanja

OVO SE NE VIĐA NA VIMBLDONU, PUBLIKA JU ES OPENA JE 'LUDA': Plavuša sa tribina ukrala šou teniserima! (VIDEO)

Na stadionima širom Amerike, kamere tokom pauza traže zanimljive gledaoce koji ponekad od silnog uzbuđenja kad ugledaju sebe na video-bimu urade nešto neobično ili čak glupo, a ne jednostavno mahnu TV gledaocima

Objavljeno:

Feliks Ože-Alijasim je posle pet setova i velike borbe eliminisao Roberta Bautista-Aguta u 3. kolu Ju Es opena, ali je pažnju publike, ali i TV snimatelja više privlačila jedna devojka na tribinama stadiona Lui Armstrong.

U svim američkim sportovima, kamere tokom pauza traže zanimljive gledaoce koji ponekad od silnog uzbuđenja kad ugledaju sebe na video-bimu urade nešto neobično ili čak glupo, a ne jednostavno mahnu TV gledaocima.

Sada su snimatelji "lovili" parove na tribinama, ali nije u pitanju bila "kiss camera" koja kada vas snimi, nalaže poljubac para. Ipak, jedna lepa plavuša je našla drugi način da zadrži kadar na sebi.

Brže-bolje je iskapila pivo iz dopola pune čaše koju je držala u ruci, a onda uživala u ovacijama publike.

Međutim, to nije bilo sve od nje. Režiseru prenosa se očigledno dopala, pa je ponovo snimio nešto kasnije, a ona je opet bila spremna: i popila iz cuga još puniju čašu piva, ovaj put na račun dečka.

Talenat koji se očigledno ceni u Americi. A na Vimbldonu bi je gospođe sa jagodama i šlagom gledale sa gnušanjem...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.