NOVAK JOŠ JEDNOM ISPAO VELIKI ČOVEK: Priskočio u pomoć italijanskom teniseru (FOTO)
Foto: Profimedia

kad god može pomogne

NOVAK JOŠ JEDNOM ISPAO VELIKI ČOVEK: Priskočio u pomoć italijanskom teniseru (FOTO)

Lorenco Museti morao je da potraži neki zatvoreni teren kako bi trenirao pred meč drugog kola

Objavljeno:

Loši vremenski uslovi koji vladaju u Njujorku teraju mnoge tenisere da menjaju planove tokom trajanja US opena.

Italijan Lorenco Museti morao je da potraži neki zatvoreni teren kako bi trenirao, a tu mu je u pomoć priskočio Novak Đoković.

Naime Novak trenira u viili jednog njegovog imućnijeg prijatelja koji živi u Nju Džerziju, a budući da je njegov menadžer italijan Eduardo Artaldi, došlo je do dogovora sa Musetijem i njegovim trenerom Tartarinijem.

- Juče smo razgovarali sa Artaldijem (Đokovićevim menadžerom) o lošoj vremenskoj prognozi, a onda je on predložio da odemo i treniramo sa njima, jer na sreću oni imaju zatvoreni teren. Ideju su odmah prihvatili i Vajda i Nole. A sada smo na ovom prelepom mestu u Nju Džersiju, vili sa ogromnim parkom i zatvorenim terenom, u vlasništvu privatnika koji bi se mogao definisati kao imućan - rekao je Tartarini kroz osmeh.

Ovo nije prvi put da je Novak ponudio pomoć Musetijevom timu, jer je ranije ponudio vožnju privatnim avionom za Vimbldon, kako bi se izbegao obavezan karantin.

Museti u drugom kolu igra protiv Opelke, dok Đokovića od jedan sat posle ponoći očekuje duel sa Holanđaninom Talonom Griekspurom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.