ĐOKOVIĆ KREĆE OD KVALIFIKANTA: Finalista Vimbldona je u njegovom delu žreba, ZVEREV opet čeka u polufinalu!
Foto: Profimedia

žreb za Ju Es open

ĐOKOVIĆ KREĆE OD KVALIFIKANTA: Finalista Vimbldona je u njegovom delu žreba, ZVEREV opet čeka u polufinalu!

Novak Đoković juri dva velika dostignuća u Njujorku: 21. grend slem titulu po čemu bi postao rekorder u istoriji muškog tenisa i kalendarski grend slem koji nije postigao nijedan igrač u Open eri tenisa

Objavljeno: 18:34h

Održan je žreb za muški i ženski singl ovosezonskog Ju Es opena. Otvoreno prvenstvo SAD kreće 30. avgusta i traje do 12. septembra.

Aktuelni šampion Dominik Tim zbog povrede neće braniti titulu, a zbog odsustva Rodžera Federera i Rafaela Nadala iz istog razloga, Novak Đoković je izraziti favorit, mada će svakako imati jake izazivače: Aleksander Zverev, Danil Medvedev i Stefanos Cicipas pre svih.

Srpski teniser juri dva velika dostignuća u Njujorku: 21. grend slem titulu po čemu bi postao rekorder u istoriji muškog tenisa i kalendarski grend slem koji nije postigao nijedan igrač u Open eri tenisa.

Novak će u prvom kolu igrati protiv kvaligfikanta. U drugom kolu je projektovvano da igra protiv Jan-Lenarda Štrufa, u trećem ide na Keija Nišikorija.

U osmini finala bi mogao da odmeri snage sa Aleksom de Mianurom (14. nosilac), a u četvrtfinalu sa protivnikom iz finala Vimblodna - Mateom Beretinijem (6).

U polufinalu bi, kao i na Olimpijskim igrama trebalo da se sretne sa Sašom Zverevom (4).

Po projekciji, u drugom polufinalu sastali bi se Medvedev i Cicipas.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.